• Trainingen op Vrijdagavond van 18:15 tot 19:15 uur
  • Voetbalschool Banzadeh
  • Op terrein van ONA'53

Gerard Vos

Trainer

 

Mijn naam is Gerard Vos, geboren in 1944.

Ikzelf heb niet zo’n groot voetbalverleden. Op mijn 16e werd ik lid van de v.v. ONA ’53 in Wageningen.

De club had toen nog weinig jeugd en ik mocht al snel wat wedstrijden in het 2e elftal spelen. Na een jaartje had ik mijn sportieve ambities opgegeven en richtte me meer op werken op de zaterdag.

Toen eind 1970 mijn oudste zoon als 5-jarige aangaf graag op voetbal te willen, was het keuze maken voor een club voor mij niet zo moeilijk. Het werd dus ONA ’53.

Voor je er erg in hebt ben je wat nauwer betrokken bij de club. Zo werd ik kijkend bij een wedstrijdje gevraagd om een pupillen te gaan trainen. Dit heb ik wat jaren gedaan.

Inmiddels was ik ook actief binnen de jeugdcommissie.

Helpen organiseren vind ik leuk en ook nu nog. Dus voelde ik me op mijn plaats.

Enkele jaren geleden ben ik weer gestart met het op de woensdagmiddag trainen van de allerjongste jeugd (mini’s). Ik ben nu al op leeftijd, maar heb er zelf nog ontzettend veel plezier in.

Ik hoop, maar weet dat bijna wel zeker, dat de jeugd dat ook zo beleeft.
Ik doe nog diverse andere dingen voor de vereniging, maar die zijn niet echt interessant om te vermelden.

Wel wil ik nog melden dat ik gevraagd ben, om wanneer nodig, te assisteren bij de voetbalschool van de gebroeders A&R BANZADEH.

Hun enthousiasme bij het opzetten van deze school is zo groot, dat ik me hier graag bij aansluit en hopelijk mijn steentje kan bijdragen bij het verwezenlijken van hun droom.


Gerard Vos.